Liberalii nemteni dau de pamant cu Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, inculpat pentru fapte de coruptie ”Dacă ar avea onoare, Ionel Arsene ar trebui să demisioneze”, transmite PNL Neamt intr-un comunicat de presa.

Reactia liberalilor din Neamt vine dupa ce PSD-istii au acuzat guvernul ar fi impartit in mod discretionar bani din fondul de rezerva, și îi amintesc lui Arsene că de fapt asta este o practica folosita de PSD pe vremea cand era la putere, că este vinovat moral de moartea pacientilor arsi de vii in spitalul CJ Neamt si ca a cheltuit 3,5 milioane de euro pentru spitalul fantoma de la Letcani, in timp ce Spitalul Judetean Neamt este lasat in paragina. Prin urmare, ar trebui sa demisioneze. ”Cu o ipocrizie fără margini, PSD Neamț deformează realitatea privind alocarea sumelor din fondul de rezervă al Guvernului. PSD-iștii nemțeni se fac că nu văd că peste 4,2 milioane de lei au fost repartizate Consiliului Județean Neamț, condus de Ionel Arsene, și că, de asemenea, numeroase localități conduse de primari PSD au primit fonduri. PNL Neamț se declară revoltat de aceste declarații mincinoase, toxice, singurul scop al lui Ionel Arsene și PSD Neamț fiind mascarea propriei incompentențe.

Practica alocării discreționare a fondurilor publice a fost, mereu, una specifică PSD, care ani în șir a împărțit comunitățile locale după apartenența politică a primarilor. Străin de asemenea metode, unul din obiectivele majore ale  PNL Neamț este asigurarea resurselor financiare pentru proiectele de dezvoltare în comunitățile din județ, indiferent de cine sunt acestea conduse.

Nemțenii nu trebuie să uite că:

  • Ionel Arsene este vinovatul moral al incendiului de la Spitalul Județean Neamț, din noiembrie 2020, când au pierit 10 oameni nevinovați;
  • Ionel Arsene a transferat peste 3,5 milioane de euro către Iași, pentru construcția spitalului modular de la Lețcani, nefuncțional nici astăzi, în vreme ce, la Neamț, a lăsat spitalul fără fonduri;

Lista ar putea continua. Sunt realități incontestabile, care ar trebui să-i dea fiori lui Ionel Arsene, un personaj cinic și  insensibil. Dacă ar avea onoare, Ionel Arsene ar demisiona din fruntea Consiliului Județean. Nemțenii nu i-ar simți lipsa, poate cu excepția colegilor de partid”, se arata in comunicatul PNL Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.