Liberalii dau lovitura și la Poiana Teiului. Doi medici și un om de afaceri au trecut la PNL. George Lazăr susține că prin noii membri, s-a consolidat ”echipa care va câştiga alegerile din anul 2024”.

George Lazăr, preşedinte PNL Neamț: Astăzi, le urez bun venit în echipa liberală de la Poiana Teiului unor oameni deosebiți, care iubesc această comunitate şi îşi doresc să contribuie activ la dezvoltarea sa.

Mă bucur să îi avem alături de noi, în PNL Poiana Teiului, pe domnul Alexandru Chirilă, un om de afaceri cunoscut şi respectat, pe domnul doctor Eduard Tiron şi pe domnul doctor veterinar Alexandru Chiruta, oameni de valoare, care şi-au câştigat un nume în comunitate, prin ceea ce au reuşit să construiască până în prezent, aici.

Poiana Teiului este o localitate cu foarte mult potențial, care, în prezent este irosit de actuala administrație locală. Din păcate, oamenii de aici nu se pot bucura de condiții de trai decente, de investițiile de care această comunitate are atâta nevoie, de o viziune clară asupra proiectelor de viitor din partea celor responsabili, în vreme ce doamna primar de la PSD are alte preocupări decât cele pe care le implică funcția pe care o deţine.

Incompetența şi lipsa bunului simț sunt la ordinea zilei în Poiana Teiului, unde oamenii gospodari şi harnici pe care îi cunosc aici, s-au săturat să fie mințiți în față de această administrație care distruge fiecare resursă a acestei comune.

Poiana Teiului trebuie să fie reprezentată de oameni serioşi, implicați, care au demonstrat în nenumărate rânduri că îşi doresc să construiască şi să dezvolte. Astfel de oameni se află astăzi în echipa PNL Poiana Teiului, echipa care va câştiga alegerile din anul 2024!

Împreună cu colegii noştri, care au ales să facă parte din echipa PNL, vom  pune capăt acestui şir de nedreptăți pe care localnicii sunt nevoiţi să le îndure de ani buni.

Liberalii de la Poiana Teiului sunt oameni care cunosc foarte bine prioritățile comunei, necesitățile şi lipsurile de aici. Sunt oameni care fac parte din comunitate şi care îşi doresc mai mult şi mai bine pentru localitatea în care trăiesc, sătui să se confrunte cu nepăsarea şi incompetența celor care conduc comuna astăzi.

Îi felicit pe domnii Alexandru Chirilă, dr. Eduard Tiron şi dr. vet. Alexandru Chiruta pentru pasul pe care l-au făcut şi le mulțumesc pentru încrederea pe care au acordat-o echipei liberale!

Împreună cu dumneavoastră vom face schimbarea necesară în Poiana Teiului,  vom construi oportunitățile de care este nevoie pentru a moderniza şi dezvolta corespunzător această comună şi le vom reda localnicilor încrederea într-o administrație performantă şi dedicată acestora, administrația liberală! Se poate şi la Poiana Teiului! Câştigăm împreună!

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.