Liberalii îi arata ușa consilierului local Bîrjoveanu. Zilele lui Romel Bîrjoveanu în PNL sunt numărate. Urmează excluderea sau retragerea sprijinului politic, titreaza vestea.net.

Surse apropiate de factori de decizie din PNL Neamț spun că e vorba nu de „dacă?” ci de „când?” pentru oficilializarea unui divorț politic între această formațiune politică și Romel Bîrjoveanu, consilier local în CL Piatra Neamț, fost candidat (fără succes) pentru funcția de viceprimar de Piatra Neamț, scrie sursa citata.

Dupa ce a fost scos pe tusa si de senatorul Eugen Tapu care l-a pus pe liber de la Cabinetul sau Parlamentar, Bîrjoveanu pare sa fi ajuns oaia neagra a liberalilor, acestia nemafiind dispusi sa-i tolereze actiunile subversive clocite prin cafenele, si nici intrigile tesute de-a lungul anilor in interiorul partidului caruia i-a adus doar prejudicii de imagine.

Bîrjoveanu se visa chiar primar sau cel putin candidat din partea PNL la Primaria Piatra Neamt, insa a ales sa paseasca pe acest drum nu prin practici obisnuite, democratice, ci prin atacuri pe la spate impotriva propriilor colegi de partid si chiar impotriva actualului primar Dragos Chitic, târând partidul in nenumarate scandaluri mediatice cu efecte cat se poate de negative in randurile electoratului PNL.

In acest scop si-a creat si propriul site (stiri-neamt.ro) unde interfata este fratele lui, si el, fost membru PNL, metamorfozat peste noapte in ziarist, cu redactie în birourile PNL Piatra Neamt. Site-ul a fost folosit la reglarea conturilor lui Romel Bîrjoveanu cu proprii colegi de partid, un ultim atac de acest fel, fiind si picatura care a umplut paharul si care a stat la baza deciziei de a fi exclus din partid sau de a i se retrage sprijinul politic.

Citeste si…RĂZBOI ÎN PNL. SITE ANTICHITIC, AVERTIZARE CU IZ DE ȘANTAJ : GRUPAREA BÎRJOVEANU SE VA DETONA PE SISTEM ISIS

DEMISIE CHITIC, DEZVĂLUIRI BOMBĂ! SURSE: BÎRJOVEANU, PRESIUNI LA ADRESA PRIMARULUI

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.