Liberalii se intalnesc astazi in Cosiliul Local Piatra- Neamt, probabil la o sueta intre ei”, a spus Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt si al Consiliului Judetean Neamt, astazi, in conferinta de presa de la PSD Neamt, dupa ce a anuntat ca PSD-PMP- ALDE, nu vor participa la sedinta extraordinara convocata de consilierii locali PNL.

PNL-istii au vrut sedinta extraordinara pentru a lua jucaria pretului la parcari din mana PSD (Vezi Ping pong cu parcarile, serveste PNL)

Numai ca nu prea le-a mers si majoritatea din CL nu a participat la sedinta de astazi, Ionel Arsene dand asigurari ca pretul va fi scazut, asa cum PSD a promis, dar numai dupa ce se va analiza temeinic fiecare detaliu: ”Noi am promis ca vom scade pretul la parcarile de resedinta cu 60% si ne vom tine de cuvant, numai ca trebuie sa analizam atent fiecare detaliu, pentru a nu crea probleme Parking. Nu se poate face peste noapte. Mai este o zi pana la alegeri si PNL-istii dau dovada de ”heirupism”, convocand aceasta sedinta ilegla si nestatutara, la care PSD, ALDE si PMP nu vor participa, pentru ca nu vrem sa luam parte la ilegalitati. Ceea ce fac PNL-istii este o jignire la adresa cetatenilor. Daca vor sa se faca neparat de ras, noi le uram succes”, a spus Arsene.

Pentru ca sedinta sa se pota desfasura, ar fi fost nevoie de cvorum adica, 50%+1 din consilierii locali, ceea ce inseamna cel putin 12 consilieri, iar PNL are 9 consilieri locali.

Pentru ca este vorba de o hotarare care vizeaza patrimoniul primariei, ea poate trece doar cu 2/3 din voturi, deci ar trebui minimum 16 voturi. Prin urmare, consilierii PNL au fost degeaba astazi la Consiliul Local.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.