Andrei Ignat, fot liberal, fost consilier judetean si fost candidat la primaria Piatra- Neamt la alegerile locale 2016, ii taxeaza foarte succint dar destul de dur pe PNL-istii nemteni, intr-o postare pe contul sau de pe o retea de socializare, iar amanuntele din interiorul partidului dezvaluite de el pot fi constitui una dintre explicatiile pentru panta abrupt descendenta pe care se afla acum PNL la Neamt dar si la nivel national. Postarea este insotita si de o poza foarte sugestiva:

Deşi am rupt relația mea cu liberalii printr-o demisie, mă distrează uneori amintirea unor etape.

Acum realizez de ce liberalii nu vor ajunge niciodată la potențialul electoral al PSD: lipsa încrederii în propria echipă definită egoist în sloganul “prin noi înşine”.

În 2009, după un scor jalnic la alegerile europarlamentare, am fost desemnat președinte interimar de filială şi m-am ocupat de alegerea unei noi conduceri.

Preşedinția a fost tranșată de romaşcani aducând la vot oameni pe care nu-i văzusem în viața mea şi mai mult decât atât, au îngrămădit în comisia de numărare oameni destul de josnici încât să măsluiască aşazisa numărare.

În 2013 când s-a votat excluderea mea, voturile erau puse în urnă cu o zi înainte, după metoda lui Stalin, care afirma că ”nu contează cine votează, important e cine numără”. Ironia sorții este că toți actorii evenimentelor relatate nu mai au actualmente nici o legătură cu penele, fiind executați ulterior cam în aceeaşi manieră. PNL rămâne o umbrelă sub care se adăpostesc temporar o serie de personaje, o organizație fără trasabilitate şi în care nu merită să investeşti încredere.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.