Liberalii din Neamț resping cu fermitate zvonurile care circulă în ultima vreme, cum că PNL ar urma să facă o alianță cu PSD în CJ Neamț, în urma căreia să fie dat jos din funcție Ion Asaftei, președintele interimar al CJ Neamț, demers pentru care ar fi nevoie de două treimi din voturile consilierilor județeni. Prin vocea președintelui George Lazăr, liberalii neagă cu vehemență astfel de scenarii și le transmit PSD-știlor să se spele pe cap cu Asaftei. ”Se discută- nu în spațiul public- dar…. așa, pe la colțuri, pe la mese, pe la cafenele, pe la unii primari, prin tot felul de canale din astea, se discută în ultima perioadă, zvonurile astea sunt alimentate de către cei de la PSD, că-s talentați în a fi zvoneri și răspândaci, sunt alimentate tot felul de chestiuni, că PSD, la Neamț, vorbesc de Neamț, ar fi ajuns sau ar urma să ajungă la o înțelegere cu PNL să avem la nivelul CJ Neamț o colaborare. Exclus! Nu! Fals! Nu am discutat cu cei de la PSD, nici cu Vasilică Harpa nici cu ceilalți colegi ai domniei sale, de ani de zile. Nici de bine, nici de rău, nici de salut, nici la mulți ani, nici de de întâi mai muncitoresc, nici de 23 august cum era pe timpul comuniștilor, că lor le place data aia de 23 august, nici de sărbători de Crăciun, nici de Paște.

Da? Deci nu avem niciun fel de înțelegere la nivelul județului Neamț cu PSD-ul, să avem vreo colaborare cu ei la nivelul CJ Neamț (…) Și nici nu va exista vreo înțelegere cu PSD-ul (…) Nu ne putem face părtași cu cei de la PSD care au adus doar necaz, dezastru și pagubă în județul Neamț, în ultimii 8 sau 9 ani, de când guvernează după bunul lor plac destinele județului Neamț la nivel de Consiliu Județean (…) E treaba lor, la Consiliul Județean să se spele cu domnul Asaftei pe cap, că ei l-au instalat acolo. Dacă azi domnul Asaftei nu mai răspunde la comenzile lui Vasilică Harpa sau ale lui Ciprian Șerban așa cum îi solicită ei, nu mai răspunde la comenzile din Italia ale lui Ionel Arsene, așa cum își dorește Ionel Arsene, nu e treaba noastră. E treaba lor. Să se descurce cu Ion Asaftei, să se spele cu el pe cap, să-l schimbe dacă pot sau dacă vor, să-l lase dacă e bun, e treaba lor, nu-i treaba noastră, noi nu girăm niciun fel de joc politic venit de la PSD sau de la alianța toxică creată în jurul PSD-ului”, a spus George Lazăr.

Președintele PNL a mai făcut referire și la solicitarea Apaserv către ADI Aqua Neamț, de a mări prețul la apă cu 23%, calificând intenția companiei controlate de PSD, drept nesimțire crasă și tupeu nesimțit, în condițiile în care noul director, Vlad Angheluță și-a dublat salariul, până la 7.000 de euro, mai mult decât președintele țării.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.