Consilierul judetean PNL, Florin Hopșa se dezlantuie impotriva PSD-ALDE-PMP, dupa sedinta extraordinara de Consiliul Judetean de astazi. In termeni duri, acesta reclama faptul ca i-a fost respins un proiect prin care un ONG care ajuta in mod constant Spitalul Judetean Neamt, ar fi trebuit sa primeasca fonduri de la CJ Neamt. ”De curând s-a terminat Ședința Consiliului Județean Neamț și încă nu-mi revin din șoc. Am inițiat un proiect de hotărâre privind încheierea unui parteneriat cu Asociația…. (căreia nu-i dau numele, din respect pentru ceea ce fac), în care se prevedea și alocarea a 500.000 de lei către aceștia. Vorbim de aceeași organizație care s-a implicat cu tot sufletul în acțiunea prin care Spitalul Județean a fost dotat cu măști, containere, viziere, mănuși, dezinfectant și alte materiale sanitare.

Cu nesimțirea specifică, alianța PSD-ALDE-PMP a votat împotriva propunerii, sub motivul că nu au copie după CUI și contul bancar. Dacă aveau aceste două documente, probabil le lipsea dosarul cu șină. Sau șapca roșie.

Încă un exemplu că ceea ce face Ionel Arsene în această perioadă e populism și fanfaronadă electorală. Nu are legătură cu binele oamenilor, ci cu câștigurile lui de imagine.
Mulțumim, PSD! Astăzi ați dat, iarăși, măsura nesimțirii de care sunteți capabili!”, scrie Florin Hopsa pe contul lui de facebook.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.