Liberalul Florin Hopsa, consilier judetean PNL, lanseaza o intrebare pentru oamenii baronului Arsene, la care este extrem de greu, spre imbosibil, sa gaseasca un raspuns: ”să explice de ce în cei 6 ani de ”glorie pesedistă” nu au construit un nou spital în județul Neamț”, este intrebarea liberalului.
Observatia lui Hopsa vine ca raspuns pentru Oana Bulai, dupa ce aceasta i-a acuzat pe liberali ca in urma cu doua luni s-ar fi abtinut de la vot pe un proiect privind un spital judetean nou (pe care Arsene l-a promis in urma cu 3 ani), pentru ca nu apucasera sa studieze documentatia de 600 de pagini, trimisa cu 24 de ore inainte de sedinta. ”Loialitatea este o calitate atunci când e manifestată față de cetățeni, nu față de stăpânul politic, stimată doamnă Oana Bulai. Și totuși, ar trebui să vă felicităm pentru ceva…că ați adus în dezbaterea publică un subiect extrem de important atât pentru noi, cât și pentru nemțeni!
Ca fost consilier al unui fost premier, pe zona de sănătate, și ca fost administrator al județului Neamț, poate explicați tuturor de ce nu avem spital nou? Ce v-a împiedicat? Președinte de CJ ați avut, guvern ați avut, majoritate în Parlament ați avut! Deci, până la urmă cine a împiedicat și ce? Cât despre acuzele că liberalii ar fi oprit construcția unui nou spital sunt total deplasate. Da, am încercat să ne documentăm, exact – pe o documentație de 600 de pagini, primită cu câteva ore înainte de ședința cu pricina, asta în condițiile în care licitația pentru proiectarea noului spital a FOST ANULATĂ, DIN CAUZA UNOR ABATERI GRAVE DE LA LEGE! Cum am fi putut noi să ne jucăm iar cu banii nemțenilor într-o problemă atât de delicată? Noi nu am putut să facem asta, așa cum ați făcut-o voi, iar acum fără un dram de rușine și compasiune mergeți înainte cu minciuni și manipulări! Dumnezeu este sus și vede totul! Măcar de asta să vă fie teamă! Că se pare că de restul nu vă mai este teamă!
Social democrații ar trebui să iasă cu multe clarificări, inclusiv să explice de ce în cei 6 ani de ”glorie pesedistă” nu au construit un nou spital în județul Neamț” scrie Florin Hopsa pe facebook, ilustrand postarea cu un montaj foto in care apare Arsene alaturi de Dragnea si mesajul ”PSD= dusmanul sanatatii nemtenilor”
Mai trebuie spus ca in anul 2019, luna aprilie, Guvernul Dancila a alocat pentru CJ Neamt, nu mai putin de 5 milioane de euro pentru proiectarea noului spital. De atunci nu se mai stie nimic nici de bani nici de proiect.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.