Firma ”jurnalistului” Robert Iosub, care administreaza site-ul ziarpiatraneamt.ro, scoate bani frumosi chiar si in plina criza Covid 19, scrie libertatea.ro. Pe langa sutele de contracte din bani publici de la CJ Neamt (Vezi AICI- Presa centrală despre trompeta PSD din Neamț: sute de contracte pe bani publici, miliarde de lei încasate la 4 mâini), firma lui Iosub (Ghici Computers SRL) incaseaza sume considerabile si de la Primaria Piatra Neamt. Ultimul contract a fost atribuit pe 25 martie, perioada cand in spitalul din Piatra Neamt cadrele medicale intrau in serviciu plangand pentru ca nu aveau echipamente de protectie. Ei bine, la acea data, firma lui Iosub incasa prin atribuire directa de la Primaria Piatra Neamt, nu mai putin de 9.000 de lei pentru optimizarea paginii de facebook.

Iata ce spun jurnalistii Liberatea: La 25 martie, primăria a atribuit un contract în valoare de 9.000 de lei pentru optimizarea contului de Facebook. Interesant este însă că acest contract a fost atribuit direct firmei Ghici Computers SRL, deținută de ziaristul local Robert Iosub, care, conform unui material publicat de Stelian Negrea, a câștigat, în ultimii ani, bani grei de la administrația publică locală din Neamț. Contractul cu Iosub a fost încheiat pentru 3 luni și urmărește dezvoltarea contului de Facebook al primăriei, astfel încât postările să ajungă la minimum 10.000 de persoane.

Citeşte întreaga ştire: Cumpărăturile incredibile ale Primăriei Piatra Neamț, de la începutul crizei COVID-19 și până astăzi: 400 de șezlonguri, tobogane și promovare pe Facebook

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.