In era tehnologiei, Parcul Tineretului din Piatra- Neamt este invadat de stand-uri cu carti. Targul de Carte LIBRIS, organizat de Camera de Comert si Industrie Neamt, CJ Neamt si Primaria Piatra- Neamt, si-a deschis astazi oficial, portile celei de-a VII-a editii.

La deschidere au participat oameni de cultura dar si oficialitati:

Participarea la deschiderea acestei manifestări îmi oferă prilejul să adresez câteva cuvinte despre cum văd eu, ca primar al municipiului Piatra-Neamț și despre cum vede instituția pe care o conduc acest eveniment și domeniul cultural . Aș completa invitația organizatorilor de a cumpăra carte cu invitația de a cumpăra și de a citi aceste cărți.

Îmi doresc cât mai multe evenimente la Piatra-Neamț și spun acest lucru de fiecare dată când am ocazia; Piatra-Neamț trebuie să fie un oraș viu, iar faptul că reușim aici, la kilometrul zero, să avem aproape în fiecare săptămână evenimente de calitate mă bucură și vreau să le mulțumesc tuturor celor care se implică în organizarea lor. a declarat Dragoș Chitic.

Si Laurentiu Dulama, vicepresedintele CJ Neamt a tinut sa sublinieze importanta cartilor: ”Chiar daca este ceva mai simplu sa citesti pe telefon sau pe calculator, nimic nu se poate compara cu satisfactia momentelor in care tii in mana o carte si o citesti din fila-n fila. Adresez un indemn tuturor pietrenilor si nu numai, sa viziteze Targul de Carte Libris si sa cumpere macar o carte. Totodata, tin sa felicit organizatorii si sa le urez cat mai multe editii”

Târgul se desfășoară în Parcul Tineretului, în perioada 14-17 septembrie, de astăzi până sâmbătă între orele 10:00-20:00, iar duminică între orele 10:00-18:00.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.