Un show ai caror protagonisti sunt Mircea Diaconu si Mihai Tatulici si mai mult accent pe partea comerciala – sunt doua dintre noutatile cu care organizatorii vin la cea de a patra editie a Targului de carte “Libris” Piatra Neamt 2014.
Cu o zi inainte de deschiderea oficiala a celei de a patra editii a Targului de Carte Libris Piatra Neamt, organizatorii, Camera de Comert si Industrie a Judetului Neamt, Consiliul Judetean Neamt si Societatea Scriitorilor din Neamt au organizat o conferinta de presa pentru a expune programul targului din acest an dar si pentru a prezenta noutatile acestei editii, noutati cu care se spera in atragerea a unui numar cat mai mare de consumatori de literatura.
Targul de carte Libris isi va deschide portile astazi joi, 18 septembrie, cu incepere de la ora 12.00 si va fi deschis pana duminica, 21 septembrie cand cele mai bune volume, lansate in cadrul targului, vor fi premiate. Printre personalitatile prezente anul acesta la Piatra neamt se numara academicianul Mihai Cimpoi si Mircea Diaconu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.