In programul scriitorului Matei Visnec, prezent la Piatra Neamt, s-a aflat un moment deosebit oferit tinerilor liceeni din cadrul Colegiului National “Calistrat Hogas”.

Actorul francez Eric Deniaud din Paris a fost invitat pentru a sustine un spectacol de marionete, “Voix dans le noir”, dupa o piesa semnata de Matei Visniec. Inainte de momentul artistic, autorul, impreuna cu actorul Constantin Chiriac, scriitorul Adrian Alui Gheorghe si scriitoarea Veronica Steiciuc le-au oferit adolescentilor o parte din invataturile acumulate de-a lungul vietilor lor.

MateiVisniec a adus in discursul sau tematica vietii sale de jurnalist in Paris, iar tinerii s-au aratat mai mult decat interesati. Curiozitatea si placerea de a invata din cuvantarile dramaturgului a fost vizibila in ochii lor.

Constantin Chiriac a vorbit despre puterea cuvântului si i-a indemnat pe tinerii pietreni sa sustina dramaturgia in Piatra Neamt. In finalul discursului sau le-a oferit celor prezenti o bucata din pasiunea sa pentru teatru prin interpretarea unui poem.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.