“Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic”, asa poate fi sintetizata vanzoleala din ultimele zile de la ISJ- Neamt, in ceea ce priveste numirile si demiterile pe functii de conducere.

Pe 1 septembrie, Viorel Stan, seful Inspectoratului Scolar Neamt, l-a numit pe Mihaita Albu director la Liceul De Arta “Victor Brauner” din Piatra Neamt, in locul Luminitei Moscalu.

In aceeasi zi in care a fost numit, aflam ca noul director a demisionat, din motive neelucidate pana in acest moment, el aflandu-se la aceasta ora in preaviz.

Se pare ca noul director va fi inlocuit de surpriza… Luminita Moscalu. Sursele noastre dau ca sigur faptul ca la  Liceul de Arta, noul an scolar va incepe cu aceeasi conducere care era la incheierea celui precedent. Adica pe postul de director va fi tot Luminita Moscalu.

Probabil ca abia dupa ce s-a luat decizia inlocuirii directoarei ale caror merite nu pot fi contestate, la urechile celor din Inspectorat au ajuns nemultumirile parintilor si ale cadrelor didactice din liceu fata de aceasta decizie, care spun ca au o colaborare buna cu Luminita Moscalu, ea implicandu-se activ in bunul mers al scolii pe care o conduce fiind schimbata din functie cam fara niciun fel de motiv, daca ar fi sa-l excludem pe cel al culorii politice.

Ionut Corfu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.