La concurenta cu marile licee

 

Unul dintre motivele pentru care am ajuns in comuna Borca a fost, pe langa istoria acestei comune, si Liceul Teoretic Mihai Sadoveanu…unul dintre liceele cu renume din Judetul Neamt.
Istoria acestui liceu m-a facut sa intru in biroul directorului si sa fac un scurt istoric al acestei unitati de invatamant, cunoscut fiind faptul ca multe personalitati din Romania au invatat la aceasta unitate scolara. In materialul video pe care il puteti urmari aici aveti ocazia de a face cunostinta cu directorul unitatii de invatamant, care ne face o insursiune prin istorie, iar apoi revenim in prezent cu informatii menite sa aduca sau sa readuca liceul acolo unde ii este locul.

Cum vremea a tinut cu noi iar reportajul a fost filmat intr-o zi de vineri, ne-am gandit sa ii salutam si pe liceeni si sa intram putin in poveste vietii lor.

Echipa TvM a plecat din aceste locuri cu zambetul pe buze. Lui Ciprian Solomon, realizatorul reportajului, i-a placut sa depaneze amintiri cu liceenii si sa cunoasca o alta fata a sistemul de invatamant romanesc…in mintea sam exista doar propozitia…”DECI, SE POATE!”.

img_1814

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.