In cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea a 150 de ani de la infiintarea Liceului Petru Rares din Piatra Neamt, va avea loc o conferinta internationala cu tema ”Curente pedagogice si abordari in didactica limbilor si culturilor straine”. Conferinta va avea loc joi, 28 noiembrie de la ora 11:30, in sala de festivitati a Colegiului National Petru Rares si este organizata cu sprijinul Casei Corpului Didactic Neamt, partener al liceului in organizarea evenimentelor pentru sarbatorirea a 150 de ani de existenta.
Va conferentia profesorul Richard Lescure, din Angers, Franta, doctor in lingvistica si fonetica, conferentiar doctor in stiintele limbajului, profesor HC, autor de lucrari si manuale, fost Atasat de Cooperare Educativa si Consilier Cultural-adjunc la Ambasada Frantei la Sofia.
La conferinta va participa si Monsauret Michel, atasat de cooperare educativa al Ambasadei Frantei, si dl Jacky Polturat, vicepresedinte al Asociatiei de prietenie Le Roannais, din Roanne, Franta (oras infratit cu Piatra Neamt si bun colaborator al Colegiului National Petru Rares).
Conferinta (11.30 – 13.30) va aborda problematica de actualitate in didactica limbilor straine: pedagogia centrata pe competente, pedagogia pe obiective specifice, clasa inversata, folosirea noilor tehnologii in predarea limbilor straine (prof. Cristina Grigori).
sursa: Casa Corpului Didactic Neamt
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.