Reactie dura a liderului Europol (sindicatul politistilor), Ioan Canarau, politist din Roman, dupa atacul interlop la adresa sefului de la Judiciar, caruia i-a fost incendiata masina noaptea trecuta (14 ianuarie). Acesta isi acuza sefii de nepasare si afirma ca ”Politistii sunt lasati de izbeliste, la mana si la mila infractorilor”

Canarau spune ca s-a ajuns aici datorita legilor proaste facute de parlamentari antiromani, gandite sa sprijine infractorii:

Loading...

‘Ce se intampla cand esti un bun profesionist, un bun politist si iti faci meseria, prinzi si ” arestezi ” infractori ?
Vin jmecherii si-ti dau foc la masina ! 
Sefului Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Mun. Roman i-a fost incendiata masina personala, in fata blocului unde locuieste, se pare, din ce am inteles din informatiile aparute in spatiul public.
Acest politist este printre putinii sefi din Politia Romana care merita sa fie laudat. Un bun profesionist, un politist adevarat, experimentat, cu multe arestari la activ, daca putem spune asa ! Credem ca il poate inlocui cu brio pe actualul sef, care se dovedeste pe zi ce trece incapabil sa gestioneze situatia infractionala din municipiu !
Se pare ca a mai primit si in trecut amenintari si stam sa ne intrebam unde este protectia de care trebuie sa beneficieze politistul din partea „nspelor mii” de servicii secrete ! 
Aici s-a ajuns, din pacate, politistii sunt lasati de izbeliste, la mana si la mila infractorilor !
Cei care sunt obligati sa asigure spatele politistilor, mai ales ca in acest caz era vorba despre un politist care isi facea meseria exemplar, chiar sub presiunea unor amenintari venite, zic unele surse, din partea celor certati cu legea, a caror activitate infractionala a probat-o, nu fac altceva decat sa doarma in papuci si sa cheltuie banul public in mod nejustificat.
Legile proaste, facute de parlamentari antiromani, gandite sa sprijine infractorii, incatusarea Politiei Romane prin proceduri si norme interne alambicate, invechite, perimate, lipsa totala de implicare din partea multor factori decidenti din sistem, au aruncat Politia Romana undeva la marginea societatii, in mocirla in care unii semeni de-ai nostri isi permit sa atace politisti, sa-i ucida, sa le incendieze bunurile personale, etc ! 
De peste aproape 30 de ani, politistii si implicit romanii sunt bataia de joc a politicienilor dusmani de tara ! ”
Canarau Ioan, vicepresedinte Sinidcatul Europol

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. ipocritilor !
  daca era masina unui cetatean , cum procedati ?
  care lege nu este buna in cazul de fata ?
  cine tolereaza , protejeaza , zi de zi , interopi ?
  „jmecherii ” sunt asa cum sunt cand cei in uniforma se bat parte in parte cu ei , pentru reglari de conturi , cand cei in uniforma iau spaga , asigura protectie interopilor , etc.
  apropo , care este situatia cu tentativa de jaf , de la piatra- neamt ?

LĂSAȚI UN MESAJ