Oxy Clinique si-a deschis de curand portile in Piatra Neamt si ofera unele dintre cele mai inovatoare si eficiente terapii clasice, cu un spectru vast de aplicabilitate. Misiunea clinicii este de a oferi îndrumare și servicii terapeutice pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

Urmând principiul ”Tratăm oameni, nu boli”, protocoalele și planurile de tratament sunt personalizate în funcție de particularitățile fiecărui pacient, respectând indicațiile medicilor specialiști.

Life Coaching

Life Coaching-ul este un proces care se concentrează pe descoperirea obiectivelor tale și se bazează pe o abordare holistică, ce implică planificare și acțiune în mai multe sfere ale vieții tale. Oamenii au nevoie de îndrumare atunci când trebuie să rezolve confuzia, să calmeze îndoiala de sine, să ia decizii și să deschidă calea spre atingerea obiectivelor.

Life coaching este un proces treptat, prin care un coach (antrenor) te ajută ”să sapi” dincolo de suprafața gândurilor lor și credințelor tale. Te ajută ajută să înțelegi și să depășești obstacolele care te sabotează și te limitează. Altături de antrenorul tău îți vei analiza gândurile, stările, emoțiile dintr-o perspectivă mult mai profundă, vei învăța să le transformi și să le pui să lucreze în favoarea ta. Este o metodă extraordinară de autocunoaștere și dezvoltare personală.

În vreme ce un consilier sau un terapeut sunt persoane calificate care oferă tratament pentru problemele pe care le ai, Life Coaching-ul oferă sprijin emoțional și motivație și te ajută să identifici și să faci alegerile corecte.

Life Coaching-ul se adresează unei vaste arii de interese și se adaptează fiecărei cerințe, grupe de vârstă, ambiții sau etape din viață, fie că este vorba de blocaje sau provocări în domeniul relațiilor, locurilor de muncă sau afacerilor.

A fi om poate fi uneori dificil și provocator. Fiecare dintre noi are un set diferit de nevoi, frici și nesiguranțe care se exprimă într-un spectru larg în etapele de tranziție ale vieții.

Adresa Oxy Clinique este Str. Mihai Eminescu, Nr. 8, Bl. D5, Sc. C, Parter, Ap. 73, Piatra Neamț (intrarea de pe str. Mihai Eminescu spre Restaurantul Paharnicul)

Tel: 0756 051 100

E-mail: contact@oxyclinique.ro

Pentru programari click AICI

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.