Comunicat de presa PNL NeamtȘ: Liga Aleșilor Locali ai PNL Neamț are un nou președinte

Consilierul județean Daniel Vasiliu este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Neamț. Vasiliu a fost ales sâmbătă, 14 august, de către majoritatea consilierilor locali și județeani, primari și viceprimari nemțeni.

Principalul obiectiv al lui Daniel Vasiliu este câștigarea mai multor mandate de aleși locali, în toate comunitățile județului: ”Putem obține un scor mult mai bun la viitoarele alegeri locale. Important este ca fiecare dintre noi să trateze problemele comunității din care provine cu foarte multă seriozitate, să se implice activ în rezolvarea acestora. Vă asigur că vom câștiga mai multe mandate de primar, de viceprimar, mai multe poziții de consilieri locali și județeni, iar victoria cea mai importantă va fi câștigarea Consiliului Județean Neamț, cu George Lazăr, președintele PNL Neamț”, a precizat Vasiliu.

Și George Lazăr a transmis colegilor liberali un mesaj de forță și și-a exprimat speranța că Daniel Vasiliu va cogula în jurul său energiile aleșilor locali și va deveni interfața dintre nevoile comunităților și factorii de decizie. ”Daniel Vasiliu are capacitatea de a construi, de face echipă. În perioada următoare,  județul Neamț va beneficia de fonduri guvernamentale consistente și este important ca ele să ajungă exact acolo unde comunitatea locală are nevoi. Doar așa putem dezvolta județul Neamț, acesta fiind, de altfel, principala noastră misiune. Sunt pe deplin convins că PNL va câștiga toate rundele viitoare de alegeri în județul Neamț și va deveni principala forță politică”, a explicat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

În ceea ce-l privește pe senatorul Eugen Țapu-Nazare, cel care în ultima perioadă a facilitat dialogul dintre primarii PNL cu membri ai Guvernului și cu premierul Florin Cîțu, acesta le-a transmis aleșilor locali că ”după 25 septembrie competiția internă se va încheia, iar PNL trebuie să funcționeze ca o echipă. Nu ne-a obligat nimeni să facem politică, dacă am ales acest drum atunci să facem politică asumat și responsabil, atenți la nevoile comunităților în care am fost aleși. Așa vom câștiga mai multe primării, dar și Consiliul Județean”, a spus acesta.

La alegerile noului președinte au fost prezenți 311 aleși locali. Odată cu alegerea lui Daniel Vasiliu în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Neamț, a fost aleasă întreaga echipă de conducere.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.