20150721_115226 20150721_115259

De pe pe b-dul 9 Mai din Piatra Neamt, lipsea ceva. Strada care tine loc si de centura ocolitoare a orasului, este ciopartita la fiecare centimetru, si este zilnic aglomerata din cauza traficului greu, insa ii lipsea ceva ceva. Nu avea o groapa mare. Are ea strada asta niste gropi acolo, dar lipsea o groapa serioasa, cum are orice centura care se respecta. Acuma este si sta cuminte la locul ei fara sa fie deranjata de cineva. Groapa din imagine este frumoasa, mare, adanca si cu bolovani in ea, asa cum trebuie sa fie orice groapa care isi ia in serios rolul ei in trafic. Acela de a rupe autovehiculele, ori de a provoca accidente, sau de a face si pe cel mai calm sofer din oras sa-l ia durerea de cap de nervi dupa ce trece prin ea, sansele de pati asa ceva fiind maxime, pentru ca mama gropilor de pe centura nu este semnalizata in nici un fel. Si ocupa ambele benzi de pe sensul de mers, pentru ca sansele unei tamponari dupa ce intri pe contrasens sa fie mai mari, altfel degeaba ai facut groapa, daca n-ai si macar un accident. Ce rost ar mai avea ea acolo?

20150721_115243 20150721_115155

Asadar, la intersectia 9 Mai cu lt. Draghescu,in apropierea garii, de cateva zile, probabil dupa ce s-au facut niste lucrari pe asfalt, constructorul s-a gandit sa lase in urma chestia asta, ca sa aiba si orasul nostru cu ce se mandri. Asa ceva nu gasesti in fiecare oras. Locul nu este absolut deloc semnalizat, exista oricand riscul producerii unor accidente, asa cum spuneam, ea ocupand aproape intregul sens de mers, soferii fiind nevoiti sa intre pe contrasens pentru a o ocoli.

20150721_115213

Sa speram ca nu se va intampla nimic rau pana cand cineva de la politia locala, politia rutiera, sau de la primarie o va vedea si va lua masuri.

Ionut Corfu

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.