PSD Neamt a anuntat o parte din numele care vor fi pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Nominalizarile au fost facute de deputatul Ioan Munteanu, in conferinta de presa de astazi a organizatiei PSD Neamt, el insusi fiind candidat pentru un nou mandat de deputat.

Emilia Arcan, fost presedinte al Consiliului Judetean Neamt va fi pe lista pentru Senatul Romaniei, iar viceprimarul Luminita Vîrlan, care este si sefa organizatiei PSD Piatra- Neamt, alaturi de Ciprian Serban vor fi pe lista pentru Camera Deputatilor.

Si Dan Manoliu, fost vicepresedinte CJ Neamt si actual consilier judetean, Viorel Stan, Vlad Angheluta si Oana Bulai au fost indicati ca fiind candidati PSD Neamt pentru Parlamentul Romaniei, nefiind inca stabilit daca la Senat sau la Camera Deputatilor.

Nici ordinea pe liste nu este inca stabilita, iar Ioan Munteanu a declarat ca vinerea viitoare, in cadrul unei noi conferinte de presa, va fi prezentata si ordinea si listele complete, cu toti candidatii.

Pe surse, Emilia Arcan va fi pe prima pozitie pe lista pentru Senat, iar Ionel Arsene, desi in conferinta de azi a fost evitata orice referire la numele lui cand a venit vorba de liste, va fi pe primul loc pe lista pentru deputati si circula chiar zvonul ca i s-ar pregati un post de ministru daca PSD va fi la guvernare dupa alegerile din decembrie.

Ioan Munteanu a declarat ca s-a stabilit o regula in PSD, si anume, cine va fi parlamentar, nu va putea renunta la mandat pentru ca urmatorul de pe lista sa-i ia locul.

Seful de campanie este Ioan Munteanu, iar targhetul pentru Neamt este doi senatori si sase deputati.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.