Liviu Harbuz s-a inscris in PNL Neamt si a primit functia de vicepresedinte al partidului, in organizatia judeteana. Acesta a fost prezentat astazi in noua calitate, intr-o conferinta de presa la care a participat alaturi de senatorul Eugen Țapu si de prefectul George Lazar. ”Ma bucur ca domnul doctor Liviu Harbuz a ales sa faca parte din echipa Partidului National Liberal. Este un om de valoare, un om cu repere si valori liberale profunde de foarte mult timp, e un prieten bun si un om care a demonstrat atat in viata personala cat si in cea politica, faptul ca poate face performanta. In urma deciziei pe care am luat-o astazi in Biroul Politic Judetean Neamt, Liviu Harbuz a primit si functia de vicepresedinte”, a transmis prefectul George Lazar, presedintele PNL Neamt.

Ma bucur sa fiu un fata dumneavoastra si sa fiti primii care afla, faptul ca astazi m-am alaturat echipei liberale, pentru ca Partidul National Liberal se confrunta cu foarte multe provocari si are o misiune foarte grea, aceea de a guverna la nivel national dar si la nivel local. Cred ca echipa trebuie intarita, iar aportul meu va fi conform pregatirii pe care o am si experientei pe care o am. Sper sa aduc plusvaloare Partidului National Liberal filiala Neamt si numai si mai sper ca impreuna sa demonstram ca putem raspunde la provocarile cu care se confrunta astazi tara, cu crizele cu care se cofrunta tara. Sunt fericit sa fiu astazi alaturi de echipa PNL si alaturi de prietenii mei, pentru ca atasamentul meu fata de valorile liberale, mi-a oferit posibilitatea ca de-a lungul timpului sa-mi fac prieteni foarte multi in Partidul National Liberal”, a declarat Liviu Harbuz.

Harbuz a fost pana in urma cu putin timp, coordonatorul Pro Romania Neamt, functie din care a fost inlaturat de forurile superioare ale partidului.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.