Liviu Harbuz, șeful de cabinet al primarului Carabelea, a vorbit astazi la Monitor TV despre nemultumirile pietrenilor legate de proiectul de mobilitate urbana, prin care se vor pierde sute de locuri de parcare, iar traficul rutier pe cele mai importante artere din Piatra Neamt, se va desfasura pe o singura bandă de mers pe sens. In viziunea lui Harbuz, părerile celor care impotrivesc nu conteaza, iar reformele se pot face si cu forta. Cu Harbuz pe post de sfetnic numarul 1, pana acum, primaria a reformat parcarile cu plata si cele de resedinta, dar si fondul locativ al primariei, care includ si locuintele sociale ramase tot mai des in ultimul timp fără apă potabila.

Potrivit lui Liviu Harbuz, reformele din oras au ca scop dezvoltarea comunitatii si se pot face si cu forța, fără să precizeze ce fel de forță. ”Reforma se face si cu forta. Nu pentru ca zece persoane îmi spun ca nu mai au locuri de parcare si au câte 3 masini (…) Nu poti dezvolta o comunitate daca nu vii cu restructurare si cu reforma, cu sprijinul acelei comunitati. Pentru ca daca comunitatea nu vrea nimic… adica cineva vine si spune lasa-ma domnule cu coridarele alea, ca nu-mi trebuie mie, eu sunt multumit cum e in Piatra Neamt. Nu, asta nu motiveaza pe nimeni. Ăștia sunt cei care vin acum si spun, nu vrem dom-le coridoare de mobilitate.

În acelasi context, Liviu Harbuz nu a scăpat ocazia sa-i facă un laudațio primarului Carabelea. ”Adica pana acum am avut primari exceptionali, care ne-au facut de toate, si telegondole, si… a venit un primar pe care l-am dorit… adică eu nu l-am dorit, că eram in competitie (n.red. după ce a plecat din PSD, Harbuz a trecut pe la PMP, apoi a fost contracandidatul lui Carabelea, sub sigla Pro Romania, după care a trecut la PNL, fiind ulterior angajat șef de cabinet la Primarie cu un salariu de 7.500 de lei), dar foarte multi au dorit acest profil. Dom-le, sa fie foarte tanar, sa fie onest, avem un primar asa cum ne-am dorit. Si acest primar, intr-adevar va performa. Nu este interesat nici cum sa-si cumpere terenuri, nu este interesat nici de cum să fure de pe la societatile comerciale sa-si ia unu la sută sau doi la sută, este interesat să dezvolte orașul și va face asta. Orice dezvoltare se face cu un pret. Cu un deranj.

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Daca pentru cățelarul șef 1200 de persoane care isi pierd locurile de parcare este echivalent cu 10 nemțeni care îi deranjeaza cu opiniile lor, să ne lase ușernicul lui Carabelea. Pierzatorul de serviciu nu ne poate impune idioteniile care-i trec prin neuron. Pietrenii i-au spus in mai multe randuri, la alegeri, ca nu-l vor. Mai are sa ne spună ca a venit ușernic la Carabelea doar pentru ca iubeste orașul. Este evident pentru oricine ca vrea sa dea niste tunuri si mai ales sa-l impinga pe Carabelea sa-si rupa gâtul. A format o gască cu habarnistul Lehaduș, chiar daca se prefac certati. Doctorașule, ia-ți-l pe Carabelea si lăsați orasul in pace.

  2. O sleahta de hoți, în frunte cu Carabelea, Irimia, Lehadus, Potolea și curcile/incompetenții lor din “Primarie”, citiți Codul Penal bine, ca va așteaptă un viitor tot “în forță”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.