Medicul Liviu Harbuz este șef la Primaria Piatra Neamt. Mai exact, este șeful cabinetului primarului, adică va coordona tot eșalonul superior al executivului municipiului Piatra Neamt, devenind unul dintre cei mai importanti oameni din institutie, alaturi de primar.

Harbuz a confirmat pentru tvmneamt ca a inceput munca in noua functie ieri, luni, 1 noiembrie. Rolul lui va fi de a indruma echipa primarului, de a pune la punct strategii si decizii privind guvernarea locala, dar si de a lega mai bine si mai eficient transmisia intre legislativ si executiv.

Venirea lui Harbuz pe postul de șef la Cabinetul Carabelea, deja dă emotii mai multor oameni, pentru ca acesta intentioneaza sa reformeze din temelii institutii si structuri subordonate primariei, iar cine nu va percuta, urmeaza sa plece din functie. Harbuz si-a luat rolul in serios inca din prima zi, avand discutii serioase, inclusiv cu șeful Politiei Locale, care ar fi plecat de la intalnire destul de șifonat, dupa cum spun surse din primarie.

Angajarea lui Harbuz pe functia amintita ar fi trebuit sa aiba loc inca din luna iulie, insa atunci, acesta ar fi pus anumite conditii, asa ca nu s-a ajuns la o intelegere. Intre timp, se pare ca pretentiile lui au fost acceptate. Prezentarea lui oficiala va avea loc zilele urmatoare, intr-o conferinta de presa.

Liviu Harbuz s-a inscris in PNL la inceputul lunii septembrie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. TRASEISTUL….
    NU ARE PIC DE RUȘINE….
    PENTRU UN CIOLAN, FACE ORICE…..
    NU L-AM VOTAT LA PRIMĂRIE, DAR PRIMARUL Î-L ADUCE ÎN PRIMĂRIE….. BLEEEEEHHHHHHH

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.