S.C Locativserv S.R.L închiriază la etajul III, în incinta clădirii Forum Center, situata pe str. Cuejdi, nr. 1 B, lângă Piața Centrală, doua spații:

-Spatiu in suprafata de 25 mp.

– Spațiu în suprafață de 35 mp;

Prețurile de închiriere                              
Pentru stabilirea prețului chiriei se pleacă de la un preț de baza de 3 euro/mp de spațiu închiriat în poziție medie pentru o suprafață cuprinsă între 20 și 35 mp, asupra căruia intervin următoarele criterii de modificare a prețului de bază:
1) În funcție de zona de amplasare (spații situate lângă căile de acces, intrări, ascensoare, scări rulante) – preț de bază + 30%.
2) În funcție de suprafața închiriată:
< 10 mp preț de bază + 15%; 10 – 20 mp preț de bază + 10%; 20-35 mp preț de bază; 35 – 50 mp preț de bază – 5%; > 50 mp preț de bază – 10%.
3) În funcție de specificul de activitate (servicii alimentare – fast food, baruri, cafenele, terase etc.) – preț de bază + 10%.
Notă: Procentele se cumulează în funcție de spațiul închiriat.
Ex. Fast food situat la intrarea în cladirea Forum Center în suprafață de 14 mp: 3 euro + 30% (procent pentru zona I) + 10% (procent pentru suprafață de 10-20 mp) + 10% activități fast food.
Situații speciale de chirii practicate:
– Reclame exterioare de tip banner – 0,5 euro/mp;
– Atm – uri bancare – 100 euro/bucată.

Relații la telefon: 0233/220 430;
Clădirea Forum Center este amplasată lângă Piața Centrală la intersecția principalelor cartiere ale municipiului și la o distanță optimă de gară, autogări, centrul orașului și telegondolă.
Localizarea Mall-ului lângă Piața Centrală asigură vadul propice desfășurării oricărui tip de activități.
Cădirea Forum Center găzduiește activitatea următoarelor servicii: Evidența Populației, Locativserv, Directia de Taxe și Impozite, Parking, care asigură un trafic mare de persoane.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.