Ziele trecute aratam ca unii politicieni din Neamt dar si unele partide au intrat deja intr-o pre-precampanie electorala pentru alegerile locale 2020, chiar daca mai sunt 2 ani pana la alegerile pentru primari si consilii locale.

Printre cei ale caror intentii in acest sens sunt tot mai vizibile este fostul prefect Vasile Panaite care isi arata tot mai clar intentia de a candida pentru primaria Piatra- Neamt, iar un partid a scos deja un prim clip electoral, in pregatirea campaniei pentru municipiul resedinta de judet.

Ei bine, zilele trecute a inceput sa circule informatia ca un alt politician a pus deja ochii pe o primarie, de data aceasta, una de comuna. Este vorba despre Laurentiu Dulama, care ar vrea un loc caldut de edil-sef la Alexandru cel Bun unde primar in functie este Ion Rotaru. Ion Rotaru ar fi trebuit sa nu mai candideze in 2016, insa s-a razgandit pe ultima suta de metri si nu se stie daca va mai candida in 2020, asa ca Dulama s-a gandit ca in lipsa lui Rotaru ar putea avea sanse sa ajunga in fruntea comunei. Potrivit unor surse din anturajul lui Dulama, acesta deja a iesit la incalzire si incearca sa-si creeze infrastructura campaniei electorale pentru primaria Alexandru cel Bun. Dulama are o casa in comuna si evident, destule cunostinte pe plan local care l-ar putea ajuta in vederea pregatirii campaniei electorale.

Dulama a fost candidat PMP la primaria Piatra- Neamt la alegerile din 2016. El a obtinut un post de consilier judetean pe listele aceluiasi partid, apoi a fost ales vicepresedinte CJ Neamt in urma unei aliante la nivel local cu PSD. In urma cu o saptamana a fost exclus din CJ Neamt in urma unui ordin de prefect, pe motiv de incompatibilitate.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.