Un bărbat a ajuns la spital și mai mulți locatari au fost evacuați după un incendiu produs în această dimineață într-un bloc din Roman.

La ora 09:08 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Gloriei în municipiul Roman.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta în bucătărie, cu degajare mare de fum. În interiorul apartamentului se aflau două persoane care au fost evacuate de pompieri. Un bărbat de 95 de ani (proprietarul apartamentului) a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD TIM deoarece a suferit un atac de panică și ușoare intoxicații cu fum, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Alte 12 persoane au fost evacuate de pompieri și forțe de la IPJ. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării. Au ars obiecte de mobilier și obiecte de uz casnic. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- Roman24)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.