15 persoane au fost evacuate noaptea trecută dintr-un bloc din P. Neamț, după ce o gospodină a uitat oala cu mâncare pe foc.

La ora 22:56, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre prezența mirosului de fum pe casa scării a unui bloc de locuințe situat pe strada Grigore Ureche din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că se degajă fum din interiorul unei garsoniere situată la al treilea etaj. Incendiul s-a manifestat la nivelul aragazului, unde ardea o oală cu mâncare. A fost îndepărtată oala de pe aparatul de gătit și s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.

Până la sosirea pompierilor 5 persoane s-au autoevacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de pompieri. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.