Actualizare: Astazi la ora 14, blocul a fost reconectat la rețeaua de apă potabila.

Stirea initiala: Peste 20 de oameni din blocul D3 de pe Aleea Tiparului, debransat ieri de la apă, s-au adunat in aceasta dimineata la ora 10, in fata Primariei Piatra Neamt. Oamenii erau nemultumiti, mai ales pentru ca au banii pentru restanta de 4.200 de lei, insa de 3 saptamani, nu au cui sa-i plateasca. Contractul cu Apaserv este pe Locativserv, insa cei de la Locativserv spun ca nu pot incasa banii (restanta), pentru ca blocul a fost preluat recent in administrare de Primarie. Dar nici la Primarie nu s-a putut plati, pentru ca nu are cine sa incaseze banii.

Pana se descâlcesc ițele administratiei locale, cert este că peste 100 de oameni au rămas fără apă, desi au bani sa plateasca restanta.

Subiectul a fost făcut public ieri de tvmneamt.ro, insa nimeni din administratia locala nu s-a arătat interesat de rezolvarea problemei. Astazi, oamenii insotiti de tvmneamt.ro, au reusit sa vorbeasca cu viceprimarul Alin Lehaduș, dar mai intai au fost nevoiti sa treaca obligatoriu pe la Camera 16, unde o doamna angajata a Primariei, s-a aratat foarte deranjata că se filmeaza, in loc sa-si faca treaba pentru care este platita.

În cele din urma, s-a obtinut o promisiune de la viceprimarul Lehăduș, ca blocul va fi rebransat la apă astăzi.

Lehăduș a fost singurul edil disponibil și dispus să vorbeasca cu oamenii, desi in primarie era si viceprimarul Marius Irimia. Primarul Carabelea este în concediu, iar șeful lui de cabinet, Liviu Harbuz (salariu 7.500 de lei) nu era astăzi la serviciu.

Traseul oamenilor (prin hățișurile birocratice) rămași fără apă pentru că nu au avut cui să dea banii, in materialul video de mai jos, transmis in direct de tvmneamt:

Vezi si

Un bloc întreg din P. Neamț a rămas fără apă. Locatarii dau vina pe primărie și amenință cu proteste

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.