Dupa cum spuneam in articolele precedente despre Locativserv cum ca  s-a deschis o Cutie a Pandorei odata cu declaratiile consilierului local Catalin Misaila (ALDE) care afirma intr-o conferinta de presa ca la aceasta societate a primariei din Piatra- Neamt se petrec nereguli grave, iata ca rand pe rand ies la iveala tot mai multe aspecte.

Unul dintre ele ar fi ca la un bloc din cartierul Darmanesti, la un singur apartament s-a acumulat o datorie de sute de milioane de lei vechi. Mai exact, 42.932,47 lei noi, adica aproape 430 de milioane de lei vechi. (foto), fara ca societatea sa faca vreun demers pentru a o recupera. Dupa cum se poate vedea, utlima afisare a datoriei a fost in luna iulie a.c.

Surse din cadrul Locativserv se arata uimite ca la un singur apartament poate exista o asemenea suma ca datorie si la un calcul estimativ, au declarat ca acolo nu s-a mai platit niciun leu de 10 sau 15 ani si nu poate fi vorba decat de incompetenta din partea conducerii, sau mai rau chiar, de pasuirea datoriei cu buna stiinta din cauza de pile si relatii.

Nu stim cum poate explica directorul Locativserv, Gheorghe Caescu asa ceva dar, dupa informatiile noastre, aceasta e cea mai mare datorie a unei persoane fizice catre compania a carei director este.

Nu dorim raul nimanui si nu vrem sa vedem persoane aruncate in strada. Dar, daca Locativserv a facut executari silite pentru datorii de patru mii sau cinci mii de lei, cum de familia respectiva a fot pasuita atata timp fara sa plateasca un leu din aceasta suma care pentru cei mai multi pietreni buni platnici reprezinta o avere, stiind ca in astfel de situatii se sunt si alte metode decat executarea silita, cum ar fi reesalonari.

A fost intrebat vreodata administratorul Asociatiei de Locatari care este angajatul  Locativserv, ce se intampla si de ce nu se recupereaza nimic din aceasta datorie?

Ionut CORFU

vezi si: IES LA IVEALA ILEGALITATILE DE LA LOCATIVSERV. DIRECTORUL FACE CE VREA EL PE BANII PIETRENILOR

CATALIN MISAILA- CONSILIER LOCAL: ”PROBLEME GRAVE LA LOCATIVSERV”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.