Miercuri, 14.12.2016, la ora 16:17, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință improvizată în orașul Bicaz.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, o ambulanță SMURD și 2 voluntari din cadrul SVSU Bicaz.

De la locul intervenției, comandantul intervenției a raportat că incendiul se manifestă cu flacără deschisă la nivelul unei anexe și a unei locuințe improvizate.

În urma incendiului au ars: anexa din scândură, acoperiș folie PVC și carton bituminat pe o suprafață de aproximativ 40 mp, locuința improvizată construită pe cca 12 mp din scândură și izolație polistiren, acoperită cu scândură și învelitoare tablă, articole de îmbrăcăminte și documentele de identitate ale proprietarului. Cauza probabilă a incendiului: jar (scântei) purtat de vânt și căzut pe materiale combustibile.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.