Comunicat de presa Primaria Piatra- Neamt:

Primăria municipiului Piatra Neamț, prin societatea Consiliului Local Publiserv, desfășoară în această perioadă lucrări de realizare a două noi locuri de joacă.

Primul loc de joacă, la care urmează să se finalizeze deja lucrările, este situat pe str. Negoiului din cartierul Dărmănești și este dotat cu covor de cauciuc. Al doilea se va amenaja începând de săptămâna viitoare în cartierul Văleni 1. Astfel, municipiul Piatra Neamț va avea 47 de locuri de joacă distribuite în toate cartierele municipiului.

„Locul de joacă de pe strada Negoiului a fost o promisiune pentru locuitorii din cartierul Dărmănești și este primul din oraș dotat cu covor de cauciuc care asigură  o protecție sporită copiilor. Am promis deasemenea și în cartierul Văleni un loc de joacă și acesta va fi finalizat până la sfârșitul lunii septembrie. Am solicitat societății Publiserv un program de intervenții mai eficient pentru locurile de joacă existente, iar pentru anul viitor ne-am propus să modernizăm un număr cât mai mare de locuri de joacă din oraș” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Cele două noi locuri de joacă sunt prevăzute cu plăcuțe care conțin recomandări de folosire. Primăria Piatra-Neamț își propune realizarea de noi locuri de joacă pentru perioada următoare, prioritizat în funcție de  zonele în care cetățenii solicită acest lucru și de numărul  solicitărilor.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.