Șapte autoturisme marca Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor nemțeni,  pentru a fi folosite în misiunile operative, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamț, 7 autospeciale Dacia Logan Laureat, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Inspectoratului General al Poliției Române, au intrat în dotarea poliţiei nemțene.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Neamț sunt repartizate astfel: două Serviciului de Investigații Criminale și câte una Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului Rutier și Biroului de Transporturi.

Ionut CORFU (sursa- IPJ Neamt)

 

 

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

1 COMENTARIU

  1. Doar ordinea publică și rutiera au nevoie de mașini decente și noi. Dar, mai bine fuge un Logan din 2005 fara servo, mort și aproape scos din uz după un hot,decât o masina noua. E bine că după hoți fug cei de la servicii care nu poartă uniforma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.