Lovitură de teatru după ce Florentina Luca Moise a reușit să impună la P. Neamț un viceprimar de la PSD. La scurt timp (aproximativ 30 de minute) după încheierea ședinței în care Eduard Minuț a fost ales viceprimar, PSD Neamț a transmis un comunicat de presă în care se arată că președintele PSD, Daniel Harpa, cere exlcuderea din partid atât a noului viceprimar, cât și a Florentinei Luca Moise.

Decizia lui Harpa este de neînțeles, având în vedere că PSD a obținut ditamai funcția la primăria Piatra Neamț. În plus, în timp ce în ultimul an, în PSD Neamț au ajuns fel de fel de traseiști politici, Harpa decide să excludă din partid doi oameni cu ștate vechi, dintre care unul este proaspăt viceprimar al capitalei de județ, iar celălalt, este fost președinte PSD Piatra Neamț și liderul consilierilor locali PSD din CL Piatra Neamț.

Probabil că această decizie cel puțin pripită, va stârni un nou megascandal în partid, mai ales că vine în prag de campanie electorală, când numai de destabilizare nu este nevoie într-un partid.

Comunicatul PSD Neamț:

Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț, propune excluderea din partid a doi membri: Florentina-Luca Moise și Eduard-Robert Minuț.

Propunerea urmează să fie supusă la vot astăzi, 1 martie, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Neamț.

Principalul motiv pentru luarea acestei decizii este faptul că cei doi nu au respectat deciziile luate în interiorul organizației, ci au acționat împotriva intereselor partidului – fapt inacceptabil.

Președintele Daniel Vasilică Harpa își dorește ca toți cei din echipa PSD să acționeze în conformitate cu valorile și principiile social-democrate, printre care trădarea nu se regăsește.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.