Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt, este noul vicepresedinte al CJ Neamt. Asaftei a fost ales pe functie in urma cu scurt timp, de consilierii judeteni, după ce Mădălina Ciubotaru (Pro România) și-a dat demisia din funcție, sau după cum se vorbeste prin CJ Neamt, a fost eliminată prin demisie.

Mădalina Ciubotaru a ajuns în functie în luna februarie 2021. În vara aceluiasi an, la Registratura CJ Neamt a fost depusă o demisie a acesteia din functia de vicepresedinte CJ Neamt, despre care s-a spus că ar fi fost semnata în alb (garantie) la momentul preluării functiei. Mădălina Ciubotaru a declarat la momentul respectiv că nu recunoaste demisia, că documentul i-ar fi fost sustras din birou (?! – dică ar fi avut o demisie în alb pe care o tinea într-un sertar) și că va face plângere penala. De atunci, subiectul a fost trecut sub tăcere, fără ca fosta vicepresedinta să mai depună vreo plangere.

Conform documentului (demisie) înaintat astăzi către CJ Neamt, Mădălina Ciubotaru a demisionat ”din motive personale”, formulare care lasă loc pentru multe speculații.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.