Se pare ca apele se tulbura in politica nemteana, sau cel putin in PNL. Constantin Teodorescu, viceprimarul orasului Piatra Neamt, a demisionat in urma cu putin timp din functia de viceprimar si de consilier local. Deocamdata, gestul nu are o explicatie desi ar putea duce cu gandul la o miscare electorala. Singurele argumente sunt date in postarea de pe facebook a lui Teodorescu, prin care-si anunta demisia. El sustine ca este dezamagit de faptul ca nu a putut face nimic pentru comunitate, din motive care nu sunt explicate. Iata cum suna anuntul!

“Azi, 27 august 2015 mi-am depus demisia din funcția de Viceprimar al Muncipiului Piatra-Neamț și din funcția de Consilier Local. Am acceptat în mai 2015 funcția de viceprimar și am plecat cu inima deschisă pentru a face ceva pentru comunitatea noastră. Am realizat însă că nu pot. Las pe fiecare dintre dumneavoastră să apreciați care sunt motivele. Indiferent ce aș spune eu, fiecare poate interpreta altfel. Sunt educat și construit pentru un alt mod de lucru, pentru o viață fără compromisuri. Am întâlnit în Primărie mulți oameni de calitate cu care aș fi putut duce la capăt orice proiect. Vreau să le mulțumesc lor și colegilor consilieri pentru colaborare și să le doresc succes în continuare și putere de muncă !”

Decizia lui Teodorescu a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe Dragos Chitic care a declarat ca ii respecta optiunea si ca ii pare rau pentru ca pierdut un bun coechipier.

” Demisia domnului Constantin Teodorescu atat din functia de viceprimar cat si din functia de consilier local este o surpriza, dar ii respect decizia. Este un act unilateral, o initiativa personala , care probabil are la baza o constatare realista a modului in care se face politica in Romania. Sunt convins ca nu are reprosuri la adresa felului in care am facut , in echipa, administratie la Piatra Neamt timp de patru luni. Este un om de echipa , un bun partener in luarea deciziilor administrative , aducandu-si totodata propriul aport la rezolvarea problemelor comunitatii si la dezvoltarea orasului.Sunt convins ca vom gasi in perioada urmatoare cea mai buna solutie de completare a echipei de conducere , formula care sa asigure stabilitatea si functionalitatea Primariei, continuarea poiectelor , dezvoltarea orasului si cresterea calitatii vietii cetatenilor din Piatra Neamt. Normalitatea in administratie trebuie sa continue .” a declarat primarul Chitic.

11923214_947024672007154_1336538300238681083_n-21

Ionut Corfu

1 COMENTARIU

  1. […] Se pare ca apele se tulbura in politica nemteana, sau cel putin in PNL. Constantin Teodorescu, viceprimarul orasului Piatra Neamt, a demisionat in urma cu putin timp din functia de viceprimar si de consilier local. Deocamdata, gestul nu are o explicatie desi ar putea duce cu gandul la o miscare electorala.https://tvmneamt.ro/lovitura-pe-scena-politica-din-piatra-neamt-viceprimarul-teodorescu-a-demisionat/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.