Apaserv anunta ca miercuri (13 noiembrie) se opreste apa in Piatra- Neamt si in 3 comune, pana joi dimineata. Intreruperile de apa vin ca urmare a unor lucrari de bransare si cel putin o lucrare destul de complexa, la o avarie aparuta in spatele hotelului Ceahlau din Piatra- Neamt. Presiunea apei se va reduce incepand din aceasta noapte (12/13 noiembrie), ajungandu-se la oprire totala in cele trei comune si in cea mai mare parte a orasului Piatra- Neamt. Nu se va opri apa la Spitalul Judetean, nici in cartierele cartierele 1Mai, Speranta si Gara Veche.

In unele locuri din localitatile indicate, este posibil ca presiunea apei sa ajunga la normal abia vineri dimineata, 15 noiembrie. Este vorba despre zonele mai inalte. ”Compania Judeteana APA SERV SA anunta beneficiarii sai ca pentru realizarea unor lucrari la magistralele de aductiune a apei, miercuri 13.11.2019 cu incepere de la orele 04:00 se va furniza apa potabila cu presiune redusa ajungand la oprire totala in comunele Garcina, Girov si Dochia precum si in municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judetean, a cartierelor Maratei, Gara Veche, 1 Mai, Speranta si a localitatilor Alexandru cel Bun, Dumbrava Rosie, Savinesti, Roznov si Zanesti care vor ramane alimentate.

Estimam ca, lucrarile de reparatii se vor incheia in aceeasi zi la orele 20:00, cand se va incepe incarcarea magistralelor.

Mentionam ca, datorita situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima sa se incheie in data de 15.11.2019 la orele 06:00.

Rugam consumatorii sa-si asigure necesarul de apa pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizarii serviciului.

Pentru informatii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si multumim tuturor beneficiarilor nostri pentru intelegere”, informeaza Apaserv SA.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.