Desi nu este functional pentru ca inca se mai lucreaza la alimentarea cu energie electrica, Bazarul nou din strada Muncii va intra in ”curtea” CMI Urban. Acesta va fi dat, printr-o hotarare a Consiliului Local Piatra Neamt, ce se va adopta in sedinta de vineri, in administrarea CMI Urban. Bazarul se va deschide in jurul datei de 15 septembrie, iar pana atunci trebuie finalizate. Mai sunt de executat legaturile electrice ale viitoarelor spatii comerciale, mai trebuiesc reparate aleile in zona unde s-au montat cablurile electrice si mai trebuiesc executate lucrarile la patru hidranti, lucrari care costa in jur de 60.000 de lei.

Acesti hidranti se monteaza la solicitarea ISU, iar acum Primaria se afla in faza de achizitie a respectivilor hidranti. In acelasi context, in sedinta Consiliului Local, spatiile comerciale din noul Bazar vor fi predate catre Urban si se estimeaza ca deschiderea Bazarului nou va avea loc in jurul datei de 15 septembrie. CMI Urban va administra Bazarul prin contract, pe termen nelimitat si va plati o redeventa.

In Bazarul de pe strada Muncii au fost construite, in trei etape, 32 de casute a cate doua spatii comerciale fiecare. Pretul de inchiriere pe metrul patrat va fi stabili tot prin hotarare de Consiliu Local, mai ales ca din ce in ce mai multi comercianti solicita spatii in noul Bazar.Asa cum declara in urma cu o saptamana directorul Urban, Ioan Fiterau, tocmai din cauza ca exista foarte multe cereri, alegerea chiriasilor se va face dupa anumite criteri, doua dintre acestea fiind ”calitatea” de bun platnic si vechimea contractelor de inchiriere avute anterior cu CMI Urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.