Lucrările la podul de la spital au demarat imediat după instalarea utilajelor, aduse de constructor în urmă cu o săptămână. Potrivit primarului Andrei Carabelea, în primă fază, se toarnă peste 100 de piloni forați, cu rol de consolidare a malurilor, pentru a se evita surpările și/sau avariile la rețelele de apă și canalizare, când se va trece la demolare.

 

Se lucrează intens la podul din Piața Mihail Kogălniceanu! În acest moment se toarnă piloții forați, care sunt necesari pentru consolidarea malurilor. Ne asigurăm în acest fel că la demolarea podului nu vor exista surpări ale malurilor și rețelele de apă și canalizare de dincolo de pod nu sunt afectate. În total se vor turna 116 piloni, iar lucrările vor dura aproximativ 3 săptămâni. Continuăm treaba!”, transmite Andrei Carabelea.
Închiderea podului (lucrările ar putea dura între 2 și maximum 4 luni) a perturbat traficul rutier în zonă, însă timpii de așteptare nu au crescut foarte mult față de perioada de dinainte de închiderea traficului rutier pe pod. Primăria a reconfigurat total traficul în toată zona centrală a orașului, iar în intersecțiile aglomerate, la orele de vârf sunt prezente echipaje de poliție locală și poliție rutieră.
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cine zice ca timpii de asteptare nu au crescut foarte mult? Cred ca e o gluma ….Sa iasa incepand cu orele 15.45 pana la orele 18 in strada domnul primar sa vada daca “nu au crescut timpii de asteptare” Niste incompetenti care isi fac cartile si isi umplu buzunarele pe banii prostilor.Rusine,hotilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.