Prim ministrul Ludovic Orban, e explicat ieri seara (20 septembrie) la Hangu, intr-un discurs tinut in fata multimii, cum  a atribuit CJ Neamt lucrarile la DN 15 prin incredintare directa catre firma cumatrului lui Ionel Arsene, calificand ”afacerea” de peste 80 de milioane de euro, drept furăciune pe fata: ”Faptul ca drumul este in halul in care este, se datoreaza faptului ca nu s-a semnat un contract normal, ci a fost o furaciune pe fata. 80 de milioane de euro prin incredintare directa, pentru 40 si ceva de kilometri, fara expertiza, fara proiect su doar cu abordarea a 73 de puncte considerate puncte critice, in conditiile in care dumul are mult mai multe puncte critice (…) au azvarlit banii in aceasta lucrare care nu este gata nici astazi.

Ce va garantez, este ca vom asigura finalizarea acestei investitii, finalizarea acestui contract si vom avea grija ca acest drum sa aiba cu adevarat o stare cu adevarat la nivel european, sa aiba o stare care sa permita locuitorilor din aceasta zona, sa aiba speranta de a trai mai bine”, a spus Orban.

Premierul a fost intampinat la sosirea in centrul comunei, de mai multi cetateni aflati in stare de ebrietate, care au organizat un fel de contramanifestatie, cu înjurături și scandări neinteligibile, care semănau mai mult cu niște răgete. Inainte sa ajunga Orban la fata locului, o parte dintre ei au fost vazuti iesind dintr-o cârciuma, in avansata stare de ebrietate. Localnicii spun ca acestia ar fi fost platiti de PSD Hangu si de primar sa boicoteze vizita premierului, pentru ca mai apoi, sa se spuna ca a Orban a fost primit cu huiduieli.

Referitor la contramanifestatie, Ludovic Orban a declarat ca ”Domnia PSD prin ura, prin intimidare, prin huiduieli, prin furaciuni, prin bataia de joc la adresa cetatenilor, trebuie sa inceteze (…) Pe 27 septembrie, sa eliberam Neamtul de domnia imposturii, de domnia valutistilor și șuților care si-au batut joc de acest judet

Neamț- Ludovic Orban, vizită în comuna Hangu

Publicată de TVMneamţ.ro pe Duminică, 20 septembrie 2020

I.C.

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.