Ludovic Orban, Președintele PNL, a dat dovada de o crasă lipsă de bun simț astazi la Piatra Neamț. O conferință de presă anunțată pentru ora 13 a început cu peste jumătate de oră întârziere.

Jurnaliștii au fost punctuali, însă liderul liberalilor a mai avut de discutat cate ceva cu liberalii din județ într-o ședința care s-a desfășurat la sediu PNL Piatra Neamț, locul unde urma să fie susținută și conferința de presă. După o întârziere de 15 minute timp in care presa a fost ținută pe la uși, din sediul PNL a ieșit și Orban, însă nu a avut nicio intenție nici să-și ceara scuze nici sa înceapa conferința, oprindu-se pe trotuar unde a aprins țigară după țigara timp de alte 15-20 de minute.

Loading...

Evident ca noi am refuzat să stam după ifosele lui Ludovic Orban si am renunțat să mai așteptăm sa înceapă conferința de presă. Deci nu vom putea relata previzibilile atacuri la adresa PSD.

Ionuț CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dar daca ar fi trebuit sa stati dupa ifosele si aerele celor de la PSD, stateati si pana la miezul noptii ca DE sunteti toti o apa si un pamant.
    ADMIN: S-a dat drumul la postaci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.