Viceprimarul Luminita Vîrlan a avut astazi o intalnire cu directorii de scoli din Piatra- Neamt.

”Doamna Viceprimar, Luminița-Georgeta Vîrlan s-a întâlnit astăzi la sediul Primăriei Piatra-Neamț cu directorii unităților de învățământ din municipiul Piatra-Neamț. Scopul întâlnirii l-a reprezentat identificarea  nevoilor fiecărei unități de învățământ pentru ca noul an școlar să înceapă în condiții optime, precum și realizarea unei liste de investiții în respectivele unități pentru ultima parte a anului 2016.

Știu că fiecare director dorește rezolvarea tuturor problemelor din unitatea de învățământ pe care o conduce. Resursele financiare sunt limitate, însă ne dorim ca noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții, motiv pentru care  stabilim permanet o listă de priorități. Marți, 09 august, când vom organiza o ședință extraordinară a Consiliului Local Piatra-Neamț, vom supune aprobării o nouă rectificare ținând cont și de propunerile dvs.

Începând cu data de 1 septembrie voi efectua vizite în fiecare unitate de învățământ pentru a mă asigura că sunt îndeplinite toate condițiile pentru desfășurarea activității instructiv-educative a declarat viceprimarul Luminița-Georgeta Vîrlan”, se arata intr-un comunicat de Primaria Piatra- Neamt

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.