Madalina Ciubotaru, noul vicepresedinte CJ Neamt, rupe tacerea si explica cum a ajuns Pro Romania Neamt toarta PSD, partid alaturi de care formeaza acum o majoritate in CJ Neamt, in ciuda opozitiei vehemente a lui Liviu Harbuz, care a declarat raspicat in repetate randuri, ca nu se va alia cu Arsene.

Invitata in emisiunea Vestea Tic- Tac (video mai jos), moderata de la Daniel Vinca (vestea.net), vicepresedinta CJ Neamt, a declarat ca omul care a facut primul pas catre PSD si catre Arsene, a fost Catalin Chitei. Chitei ar fi pus la cale prima negociere cu Arsene pe 11 ianuarie, punand partidul in fata faptului implinit, el fiind cel care l-a sunat pe presedintele CJ Neamt, pentru a stabili o intalnire in acest sens. Astfel, s-ar fi spuberat alianta cu PNL. „Prima întâlnire cu domnul Arsene am avut pe data de 11 ianuarie. Cătălin Chiței a intermediat-o, a organizat-o. Eu știu că Arsene a fost sunat de Chiței și nu invers”, a declarat Madalina Ciubotaru, cea care era acuzata ca ar fi intermediat negocierile cu PSD.

Catalin Chitei a fost si administrator public al judetului Neamt, adica subordonatul lui Arsene. Chitei a ajuns in functie dupa un concurs la care a participat de unul singur, aceasta fiind deja o practica la CJ Neamt sau la institutiile subordonate lui Arsene. Dupa ce si-a dat demisia din functie, si dupa ce o vreme a facut mai multe declaratii extrem de acide la adresa lui Arsene, Chitei a trecut in partidul lui Ponta, de unde a incercat sa obtina pe sub masa functia de vicepresedinte al CJ. Dupa ce partidul a preluat controlul negocierilor cu PSD, Chitei a trecut de partea PNL, incercand inca o data sa ajunga in functia mult visata, insa deznodamantul a fost cu totul altul.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.