Vicepresedinta CJ Neamt, Mădălina Veronica Ciubotaru, a fost taxata dur de un celebru muzician, după ce aceasta a comis un gest de maximă impolitete, sau chiar lipsă de educatie, in timpul unui concert de pian, sustinut de Horia Mihail (pianist în Orchestra Radio), in cadrul Turneului National Pianul Călător 2022, care a debutat cu primul concert, la Piatra Neamt in luna mai, insa abia acum a iesit la iveala incidentul, semnalat pe pagina de facebook a artistului.

Conform vestea.net, Mădălina Veronica Ciubotaru (ca vicepresedinte CJ Neamt, are in atributii domeniul Cultură) a iesit din sală după 7 minute de la inceperea concertului. ”În lumea artei, ieșirea dintr-o sală de teatru sau de concert în timpul spectacolului este considerat semn de lipsă de educație. La fel cum, la Biserică e considerat total aiurea să te apuci să vorbești (cu vecinul sau la telefon) în timp ce preotul slujește sau își spune predica”, scrie vestea.net… continuarea AICI.

Gestul a fost consemnat de artist în notă ironica pe facebook, acesta intitulându-și postarea ”Tâmpa de Piatra Neamț”, adăugand o poza cu releul de pe Pietricica, cu trimitere la Brasov, dar cu aluzie clara la Madalina Veronica Ciubotaru.

„Tâmpa de Piatra Neamț.

Chiar a început Pianul Călător 2022.
Și nu oricum, ci cu o prelegere argumentată și destul de lungă despre importanța investiției în cultură și beneficiile economice pe care aceasta le aduce automat comunităților. Am profitat de prezența în sală a doamnei vicepreședinte de CJ Neamț. Pentru 14 minute. 7 am vorbit, 7 am cântat. Pentru domnia sa.
Restul ce au suportat mai mult au avut parte de circa 70 de minute de muzică extrem de bine scrisă de Haydn, Mozart, Beethoven și Schumann”, a scris pe 13 mai pianistul (școlit și în America, unde a fost câțiva ani și asistent universitar), mai noteaza vestea.net.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Dle Horia, nu va permit sa va luati de puiutu in asemenea hal!!
    Sa nu va prind prin Roznov cu pianul ca vi-l dezacordez!!
    Cum sa stea puiutu sa va asculte interpretarea, dar dvs aveti valoarea lui Gherman si alti artisti populari, care arata si bine?
    Mai usor cu pianul pe scari dl Horia!!!
    Puiutu te iubim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.