Aflată de luni de zile într-un nesfarsit periplu pe la fel de fel de sindrofii (Festivaluri, spectacole, etc.) prin judet, Mădălina Veronica Ciubotaru, vicepresedinta CJ Neamt, nu scapa nicio ocazie sa-si arate aprecierile față de Ionel Arsene, ca si cum asta ar face parte din îndatoririle de serviciu.

Un ultim astfel de exemplu, a oferit de pe scena Zilei Comunei Văleni, de unde a transmis felicitările lui Arsene către locuitori si către primar. Dar nu inainte de a preciza că in comuna exista o biserică superbă. ”A fost o mare bucurie să particip la cea de a XII a ediție a “Zilei Comunei Văleni”, un loc de poveste, cu mare încărcătură istorică, cu multe situri arheologice și cu o biserică superbă, declarată monument istoric!

Am folosit această ocazie pentru a transmite și felicitările președintelui Ionel Arsene și ale Consiliului Județean Neamț, care sunt mereu alături și susțin proiectele comunei”, scrie Madalina Veronica Ciubotaru pe contul ei de facebook, unde încarca zeci si sute de poze de la manifestarile la care intotdeanua ocupă un loc in fata, cât mai vizibil.
I.C. (sursa foto: facebook- Madalina Ciubotaru)

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.