Mafia din Poliție trece la nivelul urmator in lupta cu politistii incomozi: internare cu forta. Politistul nemtean, Ioan Cănărău, autorul deja celebrului slogan ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”, reclama că ar fi fost chemat in fata unei comisii medicale din Ministerul de Interne, cu recomandarea sa fie pregatit cu tot ce trebuie pentru internare in Spitalul Gerota (spital MAI), după ce a protestat alaturi de un coleg politist, la fel de incomod, pe care sistemul a vrut sa-l bage la nebuni si care își caută dreptatea de ani de zile, desi s-a demonstrat că destituirea lui din Politie a fost abuziva.

Cănărău este de ani de zile tinta Mafiei din Politie, a fost amenintat si cu destituirea, insa probabil că mai întâi trebuie declarat inapt, iar asta se poate face doar după o internare intr-un spital unde ar urma sa i se puna un diagnostic incompatibil cu munca de politist, sau chiar sa fie declarat nebun.

Politistul nemtean spune că nu va da curs sub nicio forma invitatiei de a se prezenta in fata Comisiei. ”Probabil mă așteaptă și acum doamna comisar șef, dornică și pregătită să mă ajute și să-mi prezinte câteva tratamente revoluționare!”, spune Ioan Cănărău, unul dintre cei mai hartuiti politisti din Romania, asupra căruia s-a dezlantuit furia mafiei care a acaparat sistemul de Politie, acestuia fiindu-i data in consemn chiar si masina personala, pe care a inscriptionat-o cu sloganul care deranjeaza atat de rău si cu care a făcut in aceasta vara turul marilor capitale europene.

Ce face sistemul când epuizează mijloacele abuzive(mobbing, hărțuiri, sancțiuni disciplinare, etc) prin care încearcă să înlăture polițiștii incomozi, ăia care vorbesc public despre MAFIA DIN MINISTER ȘI DIN POLIȚIE?
Activează SECTORUL MEDICAL, aripa doctoricească!
După cum bine știți am protestat alături de Paul Feroiu, pe care ministrul vrea să-l arunce în malaxorul comisiilor medicale, “rezervat” polițiștilor corecți dar care deranjează sistemul doar pentru simplul fapt că sunt liberi!
N-am ascuns niciodată că anii petrecuți în stradă mi-au adus la ofertă câteva diagnostice medicale.
Anual, am trecut printr-o comisie medicală la Spitalul Militar Iași care a propus clasarea apt limitat cu recomandările de scutire ture de noapte și efort fizic prelungit.
Fără să mă laud, sunt polițistul care a contrubuit la decizia ca oamenii legii să nu fie planificati mai mult de 7 ture de noapte într-o lună!
Comisia Centrală de Expertiză Medico-Militară din MAI a avizat de fiecare dată decizia Spitalului Militar Iași!
Brusc, instantaneu și pe neașteptate, fix după ce-am avut curajul să protestez și să reclam duzina de abuzuri ale ministrului, șefului Poliției Române, șefului Direcției Control Intern și ale șefului IPJ Neamț, am aflat că onor doamna președintă a comisiei din MAI, stimabila doamnă care-l “investiga medical” pe Aurel Munteanu reproșându-i că a scris pe Facebook urât despre sinistrul, pardon, ministrul Gabriel Oprea, postarea ducând la câteva diagnostice psihiatrice și eliminarea lui Aurel din poliție, domna care îi recunoștea polițistului Marian Răduinea că șeful IPJ Sibiu a rugat-o să îl facă mai puțin apt muncii de poliție, stimabila doamnă medic care încerca să-l prostească pe Paul Feroiu( Nick Sas )să se interneze la psihiatrie, nimeni alta decât Simona Bunescu, stabilește prin note telefonice obligativitatea ca eu să mă internez la Spitalul Gerota pentru că decizia medicală n-a fost avizată!
Șeful Poliției Roman și ofițerul de poliție Ghercă Bogdan n-au vrut să fie nici ei mai prejos și au decis să comită niscaiva abuzuri!
Pentru data de 05.09.2022 am solicitat să mi se acorde ziua liberă oferită pentru autorecenzare!
Deși prezentarea la comisia medicală nu e obligație de serviciu iar onor comisia are posibilitatea reprogramării, așa cum a făcut-o și când eram în concediu, abuzatorii, pardon, ofițerii de poliție mi-au încălcat dreptul meu de a beneficia de o zi liberă motivând că sunt convocat la comisia medicală, tuns, berberit și “pregătit pentru internare”, așa cum dispune telefonic doamna Simona Bunescu.
Probabil mă așteaptă și acum doamna comisar șef, dornică și pregătită să mă ajute și să-mi prezinte câteva tratamente revoluționare!
Răbdarea-i o virtute, doamnă!
Când voi fi convins că mi se dorește doar binele și că în funcția de președinte al comisiei va fi un medic asupra căruia să nu planeze nicio suspiciune( trafic de influență, abuzuri, etc ), probabil voi veni în fața comisiei!
Până atunci…, până îmi va fi spulberată îndoiala că se dorește clasarea inapt pentru a mă determina să mă pensionez… ne vedem pe la proteste, parchete și instanțe de judecată!”, transmite Cănărău.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Mafia există de mulți ani in acest minister. Daca verifici structurile, pilele primesc salarii de merit inainte de pensionare. Astfel cei de la birou ies cu aceeasi pensie ca cei de la intervenție. Sunt clar infracțiuni, este clar corupție atunci când toate salariile de merit se duc la cei care trebuie sa iasă la pensie. La pompieri, mi a povestit cineva că sefii dau salariile de 50% la birouri si nu cum este ordinul ministrului,celor de la intervenție . DNA doarme……corupția înseamnă mafie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.