Un magazin a fost cuprins de flăcări astăzi, în comuna Timișești, județul Neamț. ”În jurul orei 15:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un magazin alimentar amplasat într-o gospodărie in localitatea Dumbrava din comuna Timișești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la o construcție din lemn în care funcțiiona un magazin, cu posibilitatea propagării la locuință și la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars construcția cu suprafața de 20 mp cu bunurile din interiorul acesteia (alimente, obiecte de uz casnic, mobilier, documente și altele). Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de un mijloc de încălzire supraîncălzit. Nu au fost victime”, transmite ISU Neamț.

Un incendiu s-a produs în satul Sabasa din comuna Borca. ”În jurul orei 11:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Sabasa din comuna Borca.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Borca și Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului.

Incendiul s-a mai în interiorul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară).

Pompierii voluntari din cadrul SVSU Borca, ajunși primii la locul evenimentului, au localizat incendiul care se putea propagării la întreaga construcție.

Forțele de intervenție au acționat pentru lichidarea incendiului. Au ars bunuri materiale din interiorul încăperii: articole de mobilier, materiale textile, un aragaz și obiecte de uz casnic.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scăpări de gaze combustibile. Nu au fost victime”, a mai anunțat ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.