Mai marii judetului Neamt au plecat in Egipt, intr-o vizita care face parte cel mai probabil, din programul Aliantei ”Modernizarea Neamtului”, cu are Ionel Arsene a mai obtinut un mandat de presedinte al CJ Neamt, in urma cu un an.

Din numeroasa delegatie, fac parte printre altii, Ionel Arsene, Dragos Chitic si Daniel Harpa, primarul de Targu Neamt. Scopul declarat al vizitei, este ”investiții și oportunități concrete pentru susținerea colaborării dintre mediul de afaceri din Neamț și cel egiptean”, dupa cum se anunta pe pagina de facebook a CJ Neamt.

Cu aceasta ocazie, aflam de la Ionel Arsene ca judetul Neamt are un potential economic urias, in domenii cum ar fi industria petroliera, sau confectiile textile: ”Potențialul economic al județului nostru în domenii precum producția de utilaje pentru industria petrolieră, chimică și petrochimică, fabricarea produselor textile, exportul cerealelor și produselor de origine animală, al produselor din industria lemnului trebuie fructificat și am stabilit azi noi posibilități de cooperare în cadrul întrunirii bilaterale.

Totodata, mai aflam ca delegatia bugetarilor de la CJ Neamt, reprezinta in Egipt intreaga Românie: ”Colaborarea noastră cu Egiptul și eforturile de consolidare a acestui parteneriat vor avea ca rezultat creșterea volumului schimburilor comerciale cu România și județul Neamț“, mai spune Ionel Arsene. Alte detalii despre sacrificiile alesilor nemteni peste mari si tari pentru dezvoltarea judetului, pot fi vazute AICI

Reamintim ca in urma nu cu prea mult timp, o delegatie de la CJ Neamt, in frunte tot cu Arsene, s-a aflat timp de vreo saptamana in Italia, pentru a promova IA romaneasca. Un alt sacrificiu pe altarul dezvoltarii judetului Neamt.

Asteptam cu maxim interes, la revenirea alesilor pe tarâmuri nemtene, sa aflam numarul exact al persoanelor care au facut parte din delegatia din Egipt, si evident, costurile deplasarii, pentru ca nemtenii trebuie sa stie pe ce se cheltuie banii din taxele si impozitele pe care le platesc cu sudoarea fruntii.

Intre timp, in Neamt, in ultima saptamana, Apaserv (companie din subordinea lui Arsene) a transmis nu mai putin de 30 de anunturi de intrerupere a apei, care afecteaza sute de mii de oameni din zeci de localitati.

Ionut CORFU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.