Este strigator la cer! Prefectura Neamt anunta intr-un document oficial cu situatia operativa din judetul Neamt, valabila la ora 14, ca NU este absolut nicio problema din cauza vremii in judetul Neamt. Documentul este aprobat (asumat si girat) de prefecta Daniela Soroceanu si emis de ISU Neamt. Intr-un tabel in care sunt enumerate posibilele situatii de urgenta, la fiecare pozitie este cifra ZERO, adica nu s-au inregistrat evenimente deosebite, cum ar fi drumuri sau masini blocate in nameti, cu exceptia unui singur drum judetean, fara sa se specifice care este acela.

Realitatea in judetul Neamt este cu totul alta, mai multe drumuri nationale si judetene fiind la aceasta ora blocate pentru ca nu s-a intervenit pentru inlaturarea efectelor meteo (Vezi AICI situatia reala- ALERTĂ! JUDEȚUL NEAMȚ SUB ZĂPEZI, AUTORITĂȚILE S-AU ASCUNS. ZECI DE APELURI LA 112). Este fara precedent pentru judetul Neamt, ca o institutie militara (ISU) si una care reprezinta Guvernul (Prefectura) sa minta pe fata intr-un document oficial si poate fi considerat un atentat la siguranta cetatenilor care pot avea de suferit pentru ca sunt lasati de izbeliste si nu sunt nici macar informati despre posibilele situatii care le pot pune viata in pericol.

La bursa zvonurilor circula deja informatia ca s-a apelat la aceasta strategie pentru a nu avea de suferit imaginea Guvernului Dancila, care la aceasta ora, in loc sa fie in sedinta de urgenta, imparte functii si ministere la CEX-ul PSD. Ceea ce se intampla acum este mai rau decat pe vremea comunistilor cand pe timp de iarna se falsificau buletinele meteo, indicandu-se temperaturi mai mari decat in realitate, justificandu-se astfel lipsa furnizarii caldurii.

Mai jos, publicam integral documentul mincinos (el a ajuns la redactie pe surse, pentru ca prefectureasa Soroceanu refuza sa comunice si cu cititorii TvmNeamt):

raport operativ 19.11

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Este dezastru in judet. Intervin rar si defectuos. Cat despre localitati, primarii au disparut. Nici urma de Romei, tac Chitic. Nu mai ies pe site-uri de socializare. Nesimtiti.

  2. Ninge de aproape 24 de ore si pe dn 17B in comunele Poiana Teiului, Farcasa, Borca nu au trecut macar odata cu plugul. Vor rovineta, impozite, accize,etc. Bătaie de joc. Rusine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.