Intelegerea PSD cu PMP pare sa scartaie si la Consiliul Judetean. Dupa tradarea din Consiliul Local din urma cu o luna cand PMP-istii s-au aliat cu PNL, apar indicii ca si la CJ s-ar putea face pasul tot catre PNL.

La sedinta de CJ de ieri (31 iulie) s-a votat prin vot secret desemnarea unui membru din randul consilierilor judeteni, in ATOP (Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica).

Au fost propusi doi consilieri judeteni, unul de catre PNL si unul de catre PSD. La sedinta au fost au fost prezenti in total 28 de consilieri judeteni, 10 PNL si 18 PSD, ALDE si PMP. In mod normal, rezultatul votului ar fi trebuit sa fie 10 (PNL) la 18(PSD-ALDE-PMP). Ei bine, dupa numarare a iesit 12 la 16. Deci doi consilieri judeteni din majoritatea PSD-ALDE-PMP au votat propunerea PNL. Rezultatul a trecut oarecum neobservat de catre cei mai multi din sala, insa in spatele usilor inchise s-a produs un pic de valva, banuiala fiind ca cei doi sunt de la PMP (PMP are fix doi oameni in CJ), pentru ca se stie ca ALDE deocamdata nu misca in front, si desi nu este exclus, sunt destul de putine sanse ca doi consilieri PSD sa voteze contra colegei lor, Madalina Ciubotaru, cea care a si fost aleasa pana la urma in ATOP.

Asadar, dupa o scurta analiza s-a ajuns la concluzia ca PMP a tradat. Ramane de vazut daca a fost doar o exceptie, un test de rezistenta sau o greseala, ori daca cuiva nu i-a placut propunerea PSD. Oricum ar fi, chiar daca PMP schimba barca, PSD-ALDE raman majoritari in CJ Neamt.

P.S. pe surse exista informatia ca de mai multe zile se poarta negocieri PNL-PMP

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.