Odata cu noile masuri de relaxare, mall-ul din Piatra Neamt a fost luat cu asalt astazi, de pietreni. Fiind si Ziua Copilului (1 Iunie) dar si o vreme deloc prietenoasa, mall-ul a ramas singurul loc in care satui de peste un an de restrictii, oamenii au ales sa-si petreaca o zi libera. Evident, foarte multi dintre cei care au ajuns astazi in mall, erau copii si adolescenti.

La ora 14, zona de fast food, dar si terasa in aer liber erau neincapatoare pentru sute de oameni. La KFC, timpii de asteptare erau cam de 10 minute sa se plaseze comanda si de aproximativ 30-40 de minute sa fie preluata. Aglomeratie era si la cinematograful din mall, redeschis recent, dupa ce a fost inchis din cauza pandemiei la inceputul lunii noiembrie 2020.

La cozi, masurile de distantare fizica erau date uitarii cu totul, la fel si in zona de mese. Daca locul ar fi fost al unui intreprinzator român, probabil ca am fi asistat la descinderi cu zeci de politisti si jandarmi si s-ar fi dat amenzi fara numar.

Aglomeratie de nedescris era si în parcarea mall-ului, unde cu greu se putea parca o masina, chiar si in locuri improvizate, mai ales ca o buna parte din ea este ocupata de centrul de vaccinare drive-thru.

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.